Το LG G8  παρουσιάζει το διάδοχό του  το G8X  που θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα στο ετήσιο IFA που γίνεται στην  στη Γερμανία  θα προσφέρεται με έναν  αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Η μετάβαση σε έναν σαρωτή in-display είναι μια μεγάλη αλλαγή για την LG, που έρχεται από το G8, το οποίο διαθέτει τουλάχιστον τρεις διαφορετικές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου: έναν αναγνώστη ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια τρισδιάστατη κάμερα για σάρωση προσώπου , και την περίεργη “σάρωση παλάμης” που ήταν μοναδική για το G8.

Επίσης, πιθανόν να λείπει από το G8X είναι η τεχνολογία ομιλίας OLED της Crystal Sound της LG, η οποία ήταν στην αρχική έκδοση του G8 – το οποίο παράγει ένα παραδοσιακό ηχείο στην κορυφή του τηλεφώνου.

 

Όσο για το υπόλοιπο του G8X, το Android Central ισχυρίζεται ότι θα διαθέτει το ίδιο chipset Snapdragon 855 όπως τον προκάτοχό του, αν και οι υπόλοιπες προδιαγραφές δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει. Αλλά υποθέτοντας ότι όλα αυτά είναι ακριβή, δείχνει μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση σχεδιασμού από ό, τι η πιο πειραματική G8, για καλύτερα ή για χειρότερα. Το ερώτημα για την LG, ωστόσο, είναι κατά πόσο ένα παραδοσιακό σχέδιο μπορεί να σταθεί στο γεμάτο χώρο ναυαρχίδων όπου η φανταχτερή, γεμάτη από τις προσπάθειές του προσπάθεια νωρίτερα αυτό το χρόνο έχει ήδη αποτύχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here