Ένα νέο ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο  παρουσίασε στην αγορά η United City Bikes με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, προσφέροντας έναν αποδοτικό τρόπο μεταφοράς ειδικά σχεδιασμένο για τις πόλεις που το ονομάζει «THE ONE»  Οι προσφορές Earlybird διατίθενται από £ 613 προσφέροντας έκπτωση 50% από τη συνιστώμενη λιανική τιμή των £ 1.227.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο που αναδιπλώνει

«To THE ONE δεν είναι μόνο ένα ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Δημιουργήσαμε την απόλυτη εμπειρία για τους αναβάτες κάνοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είναι ελαφρύ, συμπαγές, ανθεκτικό, ευέλικτο και προσιτό.

Σε μόλις 12,5 kg, το ONE είναι σήμερα το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο στην αγορά. Κατέχει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχει πλάτος μόλις 25 cm όταν διπλώνεται, και διπλώνεται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα! Ο προσαρμοσμένος κινητήρας 250W υψηλής ταχύτητας ζυγίζει 65% ενός συμβατικού κινητήρα, σε μόλις 2 κιλά,

και το καθιστά ιδανικό για την επιλογή σας για μετακίνηση (πτυσσόμενες διαστάσεις: 25 x 64 x 76,5 εκ.). Το μικρό του μέγεθος είναι εφικτό χάρη στην τεχνολογία περόνης μιας πλευράς και ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μαγνητικό σύστημα που κάνει τους δύο τροχούς να κολλάνε σφιχτά και σταθερά μεταξύ τους. Συμπαγές και ανθεκτικό όταν διπλώνεται, το ONE μπορεί να μεταφερθεί άνετα, ακριβώς όπως ένα χαρτοφύλακα! »

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο που ξεκίνησε από την Indiegogo, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα εκστρατείας crowdfunding. Εάν όλα πάνε καλά σε παγκόσμιο επίπεδο οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν δύο μήνες κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here