Το eBay (τελικά) ξεκινά την απάντησή του στο “Fullfillment by Amazon” κάποια στιγμή στο επόμενο έτος, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ.

Ονομάζεται “Διαχειριζόμενη παράδοση” και θα προσφέρει στους πωλητές της χώρας αυτό που λέει ότι είναι μια οικονομικά αποδοτική υπηρεσία αποθήκευσης και αποστολής. Οι πωλητές μπορούν να αποθηκεύσουν το απόθεμά τους σε οποιαδήποτε από τις στρατηγικά τοποθετημένες αποθήκες που διαχειρίζονται το eBay σε όλη τη χώρα, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν ταχύτερη αποστολή σε πελάτες που σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν  λίγο για να φθάσουν οι αγορές τους.

Οι συνεργάτες της εφοδιαστικής πλατφόρμας του ηλεκτρονικού εμπορίου θα φροντίζουν για τη συσκευασία και την αποστολή των αγορών και οι πωλητές θα χρεώνονται για την αποθήκευση και τη αποστολή όποτε πωλούν ένα είδος.

Ο επικεφαλής του eBay Devin Wenig είπε στο Reuters ότι περίπου το 40 με 50% των ειδών που πωλούνται στον ιστότοπο θα είναι κατάλληλα για το πρόγραμμα, οπότε οι αγοραστές μπορούν να αναμένουν νέες επιλογές αποστολής για το ήμισυ των λιστών τους το 2020.

Είπε ότι η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν δύο ημέρα αποστολής στο πρόγραμμα, αν και δεν είναι σαφές εάν το eBay θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτή την επιλογή κατά την έναρξη. Ωστόσο, ο Wenig παραδέχθηκε  ότι η πλατφόρμα πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες, ωριαίες παραδόσεις:

“Αυτό δεν σημαίνει ότι προσπαθούμε να κερδίσουμε έναν γρήγορο πόλεμο. Οι 182 εκατομμύρια καταναλωτές μας προβαίνουν σε αγορές στο eBay λόγω της αξίας και της μοναδικότητας του αποθέματός μας. Αλλά οι προσδοκίες των καταναλωτών αλλάζουν”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here