Η Google ανακοίνωσε  ότι θα διευκολύνει την πρόσβαση στις πληροφορίες πληρωμής σας στο Chrome ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Τώρα, όσο είστε συνδεδεμένοι στο Chrome, θα δείτε την επιλογή να επιλέξετε από τις αποθηκευμένες πληροφορίες πληρωμής όταν συμπληρώνετε μια φόρμα πληρωμής.

Το πλεονέκτημα  είναι ότι αυτό κάνει το ταμείο ταχύτερο και πιο βολικό για τους χρήστες του Chrome.
Εάν είστε χρήστης του Chrome, πιθανότατα έχετε ήδη συναντήσει λειτουργίες παρόμοιες με αυτό.

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του τρόπου με τον οποίο συμβαίνει τώρα είναι ότι η νέα μέθοδος που χρησιμοποιεί η Google σήμερα δεν απαιτεί την ενεργοποίηση του Chrome Sync – όσο είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Google και αγοράζετε κάτι από ένα μέρος που υποστηρίζει το Google Pay, θα δείτε την επιλογή λήψης αποθηκευμένων καρτών πίστωσης και χρεωστικών καρτών κατά τον έλεγχο.

Όπως πάντα, η Google θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε το CVC της κάρτας σας όταν τραβάτε αποθηκευμένες πληροφορίες πληρωμής και θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε έναν νέο τρόπο πληρωμής στο λογαριασμό σας, γεγονός που θα ζητήσει από την Google να σας στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις αποθηκευμένες κάρτες σας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google, επιλέγοντας “Πληρωμές και συνδρομές”, επιλέγοντας “Μέθοδοι πληρωμής”.

Η Google λέει ότι αυτή η νέα λειτουργία δεν ενεργοποιεί το συγχρονισμό Chrome όταν τη χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τοπικά τις μεθόδους πληρωμής τραβώντας τις Ρυθμίσεις Chrome, ακολουθώντας τις “Μέθοδοι πληρωμής” και στη συνέχεια “Προσθήκη”. Αυτό δεν είναι τόσο κομψό όσο απλά προσθέτοντας μια νέα κάρτα στο ταμείο, αλλά αν θέλετε μόνο πληροφορίες πληρωμής που αποθηκεύονται σε μια μόνο συσκευή,είναι ο μόνος τρόπος.

Έτσι, ενώ η Google προσπαθεί να διευκολύνει την αποθήκευση και ανίχνευση πληροφοριών πληρωμής σε όλες τις συσκευές, σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαχειριστείτε πού αποθηκεύονται αυτές οι πληροφορίες  και πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here