Η Microsoft έκανε επίσημη παρουσίαση  του  Xbox One S χωρίς δίσκο.

Μετά από εβδομάδες διαρροών, ο κατασκευαστής λογισμικού αποκαλύπτει το Xbox One S All-Digital Edition, το οποίο διατίθεται σε 249 δολάρια  θα είναι διαθέσιμο στις 7 Μαΐου. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που θα πωληθεί παράλληλα με το αρχικό Xbox One S και το ισχυρότερο Xbox One X.

Η μεγάλη διαφορά είναι οτι  είναι ότι αυτή η All-Digital Edition δεν θα περιλαμβάνει δίσκο Blu-ray, μειώνοντας ελαφρά την τιμή κατά $ 50 (από την συνιστώμενη τιμή λιανικής).

Η Microsoft περιλαμβάνει έναν σκληρό δίσκο 1TB σε αυτό το νέο ψηφιακό μοντέλο, παράλληλα με τις ψηφιακές εκδόσεις του Forza Horizon 3, Sea of ​​Thieves και του Minecraft στο κουτί.

Η διάσημη παιχνιδομηχανή είναι ακριβώς η ίδια με τις υπάρχουσες κονσόλες Xbox One S, χωρίς τη μονάδα Blu-ray 4K.

“Το Xbox One S All-Digital Edition είναι $ 50 λιγότερο από το Xbox One S και αναμένουμε να διατηρήσουμε τουλάχιστον αυτή τη διαφορά τιμής μεταξύ των δύο κονσολών”, εξηγεί ο Jeff Gattis, γενικός διευθυντής της πλατφόρμας και συσκευών μάρκετινγκ στη Microsoft.

 

Η Microsoft δοκιμάζει σαφώς την ιδέα των κονσόλων μόνο ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία ήταν μέρος του αρχικού οράματος για το Xbox One.

Ο αρχικός σχεδιασμός της ήταν αρχικά  να αφήσει τους χρήστες του Xbox One να μοιραστούν ψηφιακά τα παιχνίδια, αλλά η αντίδραση στις πολιτικές των παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται και ο ηλεκτρονικός έλεγχος ανάγκασαν την εταιρεία να αναστρέψει τα περισσότερα από τα πιο ελπιδοφόρα σχέδιά της.

Η Microsoft προωθούσε επιθετικά το Xbox Game Pass, μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια του Xbox.

Οι τίτλοι παιχνιδιών του Xbox Game Studios όπως η Sea of Thieves και το Crackdown 3 ξεκινούν πρώτα στην υπηρεσία και  προστέθηκε πρόσφατα το Minecraft στο Xbox Game Pass.

H Micosoft εργάζεται επίσης σε μια υπηρεσία streaming παιχνιδιών xCloud που θα μεταφέρει ψηφιακά παιχνίδια σε υπολογιστές, κονσόλες και κινητές συσκευές.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here