Η λήψη σημειώσεων με ένα iPad ή tablet ήταν πάντα ένας επίπονη, ειδικά για τους ανθρώπους που προτιμούν το κλασικό στυλό και το χαρτί.

 

Και ήλθε το το LiveScribe – Το κομψό και άνετο smartpen που είναι χρήσιμο και ιδανικό για τη λήψη σημειώσεων.

Την επόμενη φορά που θέλετε να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις σας σε μια κινητή συσκευή, αλλά προτιμάτε την τυπική πένα και το χαρτί, τότε το πρόσφατα ανανεωμένο LiveScribe 3 είναι το τέλειο smartpen για εσάς.

Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) smartpens που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Το LiveScribe 3 διαθέτει μια μοναδική λειτουργικότητα που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των tablet και τους λάτρεις των στυλό και του χαρτιού.

Έρχεται με το δικό του χαρτί notebook LiveScribe (το οποίο μπορεί να αγοραστεί για ανταγωνιστική τιμή ή να εκτυπωθεί από εκτυπωτή λέιζερ).

Όταν οι χρήστες γράψουν σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι χαρτιού, οι σημειώσεις που λαμβάνουν θα εμφανίζονται αυτόματα στην εφαρμογή Livescribe + για κινητά. Το στυλό μπορεί να το κάνει αυτό μέσω της τεχνολογίας Bluetooth Smart.

Το LiveScribe 3 είναι ένα εντυπωσιακό smartpen.

Έχει ένα εκπληκτικό μείγμα λειτουργιών  και η δυνατότητα ψηφιοποίησης των σημειώσεών σας, αναζήτησης τους και κοινή χρήση τους με τους φίλους τους καθιστά μια εξαιρετικά πολύτιμη υπηρεσία.

Το στυλό είναι συμβατό τόσο με τις συσκευές Android όσο και με το iOS, έτσι ώστε να είναι ένα πολύ χρήσιμο combo, δεδομένου ότι το LiveScribe αρχικά ήταν αποκλειστικά για το iOS. Τώρα η πένα πρέπει απλώς να επεκταθεί στην αγορά των Windows και  θα έχουμε ένα τέλειο smartpen.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here