Μία Ιαπωνική ιστοσελίδα έχει αναρτήσει φωτογραφίες του νέου iPhone 11, οι οποίες δίνουν λίγο πολύ μια αίσθηση για το πώς θα είναι η ναυαρχίδα της  iPhone που αναμένεται φέτος.

Έχουμε διαρεύσει ήδη πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις του αναμενόμενου μοντέλου, με την διάταξη της τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής κλπ.

Κάποιος στην Κίνα έχει πλέον δημιουργήσει και 3D εκτυπώσεις. Ο Mac Otakara αγόρασε τα  iPhone 11-αντιγραφές  από την κινεζική ιστοσελίδα Alibaba.

Υπάρχουν δύο είδη τρισδιάστατων εικονιδίων, iPhone 2019 6.1 OLED και iPhone 2019 6.5 OLED.

Πρέπει να πούμε ότι η ποιότητα των αντιγραφών είναι εξαιρετικά φτωχή, δεν έχουν  φινίρισμα ,  λαμβάνονται κατευθείαν από τον εκτυπωτή, με τραχύ πλαστικό,και χωρίς βαφή ή βερνίκωμα.

Οι διαστάσεις ισχυρίζονται ότι είναι ακριβείς, και τα δύο μοντέλα είναι ελαφρώς παχύτερα από το iPhone XS, πιθανόν να φιλοξενήσουν παχύτερη μπαταρία για την αναμενόμενη λειτουργία αμφίδρομης ασύρματης φόρτισης.

Αυτό αναμένεται να επιτρέψει στο Apple Watch να φορτίζει από το πίσω μέρος του iPhone.

Το βίντεο συγκρίνει τα ανδρείκελα με το iPhone XS, XS Max και XR.

Αναμένεται ότι τα iPhones της φετινής χρονιάς θα ξεκινήσουν από $ 999 για ένα 64GB μοντέλο, με 256GB και 512GB διαθέσιμα επίπεδα. Οι φήμες λένε ότι θα υπάρχουν και πάλι δύο μεγέθη, με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,5 ιντσών.

Το τσιπ A13 της φετινής χρονιάς αναμένεται να χρησιμοποιήσει μια βελτιωμένη διαδικασία των 7nm, προσφέροντας ταχύτερη απόδοση από τους περισσότερους λεπτούς φορητούς υπολογιστές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here