Η Apple ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του iPhone 11, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max. Οι νέες συσκευές  θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου και οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 5:01 AM PT / 8:01 AM ET. Αυτές είναι μερικές ώρες αργότερα από ό, τι η Apple συνήθως ξεκινά , έτσι ώστε είτε θα κοιμηθείτε λίγο περισσότερο είτε θα ξυπνήσετε νωρίτερα από πριν (ανάλογα με το πού ζείτε).

Σε αντίθεση με τη Samsung και τους περισσότερους άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων, η Apple δεν προσφέρει πολλά  κίνητρα για τα κινητά τηλέφωνα και τα μοντέλα του iPhone 11 δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ωστόσο, στο εμπόριο στο παλιό σας iPhone μπορεί να κόψει ένα αξιοσέβαστο ποσό  από την τελική τιμή για ένα νέο iPhone, ανάλογα με τη συνολική φυσική του κατάσταση.

Η Apple ενημέρωσε ότι το iPhone 8 Plus θα αξίζει μέχρι και $ 300 πίστωσης αν το αποσύρετε για ένα νέο iPhone 11, το iPhone 11 Pro ή το iPhone 11 Pro Max. Το iPhone X θα είναι αξίας $ 400. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες  εμπορικές αξίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here