Η Google στην τελευταία  αναβάθμιση των μεγάλων διαστάσεων  Αndroid TV της Sony εμφανίζει στην οθόνη διαφημίσεις που δεν είναι πολύ εύκολο να απαλλαγεί κανείς και εμφανίζονται μάλιστα στην αρχική σελίδα ως ένα κανάλι  χορηγών με την πεποίθηση της Google οτι ο θεατής θα το βρίσκει ενδιαφέρον.

Η προσπάθεια του χρήστη να απαλλαγεί από το κανάλι αυτό μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβληματα στην Android TV γιατί ο μόνος τρόπος να το επιτύχει κάποιος  είναι να γίνει κατάργηση των τελευταίων αναβαθμίσεων του λογισμικού της συσκευής.

Μετά από πολλά παράπονα των χρηστών η Google απάντησε οτι:

“Σκοπός τηs Android TV είναι να βελτιστοποιήσει και να προσωποποιήσει την ψυχαγωγία στο σπίτι. Διερευνάμε νέες ευκαιρίες για να εμπλακούμε στην κοινότητα των χρηστών, εκτελούμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την προβολή επιλεγμένου περιεχομένου στην αρχική οθόνη του Android TV.”

Πάντως η ίδια η Sony προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα παράπονα έχει αναρτήσει στην σελίδα της μέθοδο με την οποία οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν την προβολή διαφημίσεων,παράληλα με ένα ερωτηματολόγιο που αναφέρει οτι η  ευθύνη του περιεχομένου   των διαφημίσεων είναι αποκλειστικά της google

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here