Στα Apple Watch, οι παγκόσμιες αποστολές smartwatch αυξήθηκαν κατά 48% σε ετήσια βάση (YoY) το πρώτο τρίμηνο του 2019, δήλωσε η Counterpoint Research την Παρασκευή.

Οι κορυφαίες εννέα μάρκες κατέχουν το  75% των αποστολών στης αγορά και οι Samsung, Fitbit και Huawei αυξήθηκαν εκθετικά στο τρίμηνο, δήλωσε ο Global Smartwatch Tracker της Counterpoint.

Η Apple με 35,8 % μερίδιο οδηγεί την αγορά, ακολουθούμενη από τη Samsung στο 11,1% και μια νέα κινεζική μάρκα imoo στην τρίτη θέση με 9,2 τοις εκατό μερίδιο αγοράς από αποστολές.

“Οι αποστολές Apple Watch αυξήθηκαν σταθερά κατά 49% σε ετήσια βάση παρά την αδύναμη ζήτηση για iPhones της”, δήλωσε ο Satyajit Sinha.

Η Apple εξακολουθεί να επικεντρώνεται στις λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία, όπως η ανίχνευση πτώσης στην Apple Watch Series 4.

Η Apple έχει πλέον λάβει έγκριση για τα χαρακτηριστικά ECG της από τις αρχές υγείας του Χονγκ Κονγκ και 19 άλλες χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο μερίδιο αγοράς η Huawei σημείωσε άνοδο 3% το α ‘τρίμηνο του 2019 και αυτό οφείλεται στο νέο Huawei Watch GT.

Η Samsung αυξήθηκε εκθετικά στο 127 % (Ετος), καθώς το μερίδιο αγοράς της κορεατικής μάρκας αυξήθηκε σε 11 τοις εκατό το α ‘τρίμηνο του 2019.

“Η επιτυχία της οφείλεται στην τελευταία σειρά ρολογιών Galaxy, η οποία ήλθε με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και ένα πολύ παραδοσιακό στρογγυλό σχέδιο ρολογιού-προσώπου”, δήλωσε ο Senior Analyst Sujeong Lim.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here