Το Κickstarter μας έχει συνηθίσει στις πρωτότυπες εφευρέσεις.Μία από αυτες είναι το Hydrade,ένα μπουκάλι νερού που λειτουργει με ηλιακή ενέργεια.

Η αντίληψη πως οι άνθρωποι χρειάζονται να πίνουν οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα είναι ένας μύθος. Ενώ είναι σημαντικό να παραμείνετε ενυδατωμένοι, η ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνετε σε καθημερινή βάση εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως την ηλικία, το φύλο, το βάρος, το επίπεδο δραστηριότητας ακόμα και η περιοχή που βρίσκεστε.

Το έξυπνο μπουκάλι  Hydrade με  το μονωμένο διπλό τοίχωμα,  μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόση ποσότητα νερού χρειάζεται το σώμα σας, και στη συνέχεια να στείλεi υπενθυμίσεις στο τηλέφωνό σας ή σε άλλη ηλεκτρονική συσκευή όταν είναι ώρα να πιείτε. Συνεργάζεται  με το τηλέφωνό σας,με  εφαρμογές υγείας ή συσκευές όπως το Fitbit ή το Apple Watch.

Σε αντίθεση με άλλα έξυπνα μπουκάλια νερού, δενέχει ούτε καλώδια ούτε μπαταρίες.

Έχει ένα ενσωματωμένο ηλιακό πλαίσιο που σας επιτρέπει να το φορτίζετε φυσικά όταν βγαίνετε έξω για τρέξιμο ή πεζοπορία και μια μόνο φόρτιση μπορεί να τροφοδοτήσει τη φιάλη σας για έως και 20 ημέρες. Ωστόσο, φορτίζει και όταν εκτίθεται σε οποιοδήποτε είδος φωτισμού – ακόμη και σε εσωτερικό φωτισμό.

Ο κατασκευαστής, Bazaarian LLC, λέει ότι το μπουκάλι Hydrade κρατά τα ποτά κρύα για 22 ώρες και ζεστό για έως και 13 ώρες.

Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ασφαλές για πλυντήρια πιάτων, χωρίς BPA, ώστε να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here