Η Ubisoft φαίνεται να έχει βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίαει τους παράνομους πωλητές κλειδιών ενεργοποίησης ενώ συνεχίζει να πωλεί τα παιχνίδια της μέσω καταστημάτων τρίτων όπως το Fanatical και το Game Republic. Πως;

Μέσω της λεγόμενης «σιωπηλής ενεργοποίησης κλειδιού», η οποία σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τα παιχνίδια στο Uplay χωρίς το κατάστημα που έχει επιλέξει ο χρήστης που χρειάζεται κλειδιά για να δώσει στους πελάτες του.

H Ubisoft θα πωλεί μόνο σε καταστήματα που θα εφαρμόσουν την σιωπηλή ενεργοποίηση κλειδιών και δεν θα παρέχουν πλέον κλειδιά στα καταστήματα.

Ουσιαστικά τώρα, αγοράζοντας ένα παιχνίδι από τους ιστότοπους που αναφέρονται, κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής, θα σας ζητηθεί να δώσετε ένα λογαριασμό Uplay. Αν δεν έχετε, θα σας ζητηθεί να την καταχωρήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, το παιχνίδι θα προστεθεί αυτόματα στο λογαριασμό που υποδεικνύεται. Με λίγα λόγια, κανένας πελάτης δεν θα έχει πρόσβαση στο κλειδί και κάθε αγορά θα γίνει σαν να έγινε απευθείας στην Uplay, με το επιλεγμένο κατάστημα προφανώς να παίρνει τα κέρδη του.

Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό που δοκιμάστηκε ήδη από το Steam με το Humble Bundle. Στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, η Ubisoft θα την εφαρμόσει μόνο στους τίτλους της, οπότε θα πρέπει να λειτουργήσει πολύ καλύτερα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here