Η εταιρία ebs-block κατασκευάζει σπίτια από containers,και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Τα σπίτια απο container είναι από παλαιά διδεδομένα ειδικά στις Ηνωμένες πολιτείες

Το μειονέκτημά τους είναι οτι ο χώρος τους είναι πολύ περιορισμένος.

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσθετη μόνωση, έχετε ένα μακρύ στενό κουτί με οροφή μικρότερη από οκτώ ποδιών. Για να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο μέγεθος χώρου, πρέπει να συνδυαστούν πολλαπλά κουτιά.

Αυτό δεν συμβαίνει με το EBS Block καθώς ο μοναδικός μας καινοτόμος σχεδιασμός ανοίγει μέχρι 6 μέτρα πλάτος X 8 μέτρα πλάτος X 3,5 μέτρα ύψος και παρέχει συνολική ζώνη ικανή να φτάσει τα 54 τ.μ. που περιλαμβάνει το μπάνιο / το σπίτι.

σπίτι σε 5 λεπτά
σπίτι σε 5 λεπτά

 

Το EBS Block ανοίγει μέσω τηλεχειριστηρίου χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα μηχανικά και ηλεκτρικά συστήματα. Χρειάζονται περίπου 5 λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανοίγματος ή αναδίπλωσης του EBS Block. Καθώς η διαδικασία ανοίγματος είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, η συναρμολόγηση γίνεται εξαιρετικά απλή χωρίς την ανάγκη κατασκευής, μειώνοντας έτσι το κόστος κατασκευής ενός σπιτιού παρόμοιου μεγέθους με μια παράταξη του κόστους σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Το EBS Block έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε σκληρά εδάφη και καιρικές συνθήκες, παρέχοντας ένα ευρύχωρο και άνετο καθιστικό. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της EBS Block είναι η μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κτιρίου κατά 80% σε σύγκριση με την εξωτερική θερμοκρασία, χάρη στις νέες τεχνολογίες θερμικής μόνωσης που χρησιμοποιούνται στις ιδιότητές μας. Αυτό κρατά το σπίτι να διατηρεί τη θερμοκρασία του, να μένει δροσερό το καλοκαίρι και να ζεσταίνει το χειμώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here