Ένα σμήνος πτηνών ανάγκασε ένα πολεμικό αεροπλάνο να ρίξει τρεις βόμβες στη Φλώριδα

0
3

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να συγκρουστεί ένα πουλί με ένα αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την FAA, αυτό συμβαίνει συχνότερα από ό, τι νομίζουμε, όπου εκτιμούν ότι υπάρχουν 14.000 συγκρούσεις πτηνών ανά έτος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Ως επί το πλείστον, δεν επηρεάζουν πραγματικά τις επιχειρήσεις τόσο πολύ, αλλά υπάρχουν στιγμές που μπορεί να προκαλέσουν κάποιες ζημιές.

Στην πραγματικότητα, πιο πρόσφατα αναφέρθηκε ότι εξαιτίας μιας σύγκρουσης με πουλιά, ένα αεροσκάφος A-10C Thunderbolt II της Πολεμικής Αεροπορίας απελευθέρωσε τυχαία τρεις βόμβες ενώ πετούσε πάνω από τη Φλόριντα. Ωστόσο, τα πολύ, πολύ καλά νέα είναι ότι αυτά ήταν βόμβες κατάρτισης, που σημαίνει ότι από πλευράς ζημιών, θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα.

Δυστυχώς, φαίνεται επίσης ότι λόγω του γεγονότος ότι αυτές οι βόμβες δεν απελευθερώθηκαν όπως είχε προβλεφθεί, η Πολεμική Αεροπορία δεν είναι πολύ σαφής σχετικά με το πού θα μπορούσαν να είναι αυτές οι βόμβες. Αν και δεν είναι πραγματικές βόμβες, η Πολεμική Αεροπορία έχει προειδοποιήσει επίσης το κοινό ότι αν τα συναντήσουν, δεν το χειρίζονται επειδή διαθέτουν ένα μικρό πυροτεχνικό φορτίο, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.

Το κοινό έλεγε ότι αν έρθουν σε επαφή με αυτές τις εικονικές βόμβες, θα έρθουν σε επαφή με την 23η Πτέρυγα Διοίκησης Πτέρυγας για να τους ενημερώσουν για τη θέση τους για σκοπούς ανάκτησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here